Cześć,
Wielkie dzięki za odpowiedź i plik który mi wysłałeś, przeliczyłem go na stronie asg i działa, ale teraz próbuje sam przekonwertować plik oryginalny do postaci jaką mi wysłałeś, i każdym razem otrzymuje błąd "SKIP input file ./lga0055m.rnx due to ERROR(s)".
Oto co zrobiłem.
Skopiowałem na dysk C:1. program "gfzrnx_1.16-8177_win10_64.exe" i zmieniłem mu nazwe na gfzrnx.exe2. plik lga0055m.22o3. plik lga0055m.rnx to samo co wyżej tylko z innym rozszerzeniem odpalam konsole CMD jako administrator wpisuje CD C:\później dokładnie to co wstawiłeś na forum i wyskakuje błąd SKIP input file ./lga0055m.rnx due to ERROR(s)".
Pytania:
1. Oryginalny plik nazywa się lga0055m.22o a w komendzie podałeś lga0055m.rnx, rozumiem ze mam zmienić rozszerzenie i ten plik konwertować?
2. Używasz konsoli CMD czy tej z pliku gfzrnx_1.16-8177_win10_64.exe? Do tej drugiej próbowałem coś wpisywać ale od razu się zamyka.
3. Czy przed wpisaniem komendy która podałeś wpisywałeś coś jeszcze? wybór dysku, odpalenie programu z poziomu konsoli, itp?
4. Wydaje mi się ze może mieć na to wpływ zabezpieczenia windowsa 10 dla dysku C:\ bo za każdym razem jak chce tam coś skopiować to mnie pyta o potwierdzenie, możliwe ze program sobie z tym nie radzi, ale dodam ze pokazuje obliczenia tylko ma problem z tym SKIP input file.Ty jakiego systemu używasz?
W załączniku screenshot z konsoli.