michal baner 2021

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło:
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Zmiana terminu egzaminu 2024/06/26 21:27 #23011

• ramzes243
  • ramzes243 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Otrzymane podziękowania: 13
Dzień Dobry
Czy ktoś z Państwa zmieniał termin egzaminu?
Dzisiaj dostałem termin na 21 sierpień, mowiac szczerze nie wiem czy dam rade dobrze sie przygotować do egzaminu, praca zawodowa, po południu obowiązki domowe.
Zaznaczę jeszcze ze nie wiem czy wogole zostanę dopuszczony do egzaminu

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Zmiana terminu egzaminu 2025/07/30 20:14 #25412

• Mateusz Kowalek
  • Mateusz Kowalek Avatar
  • Wylogowany
  • New Member
  • New Member
  • Otrzymane podziękowania: 0
Również jestem zainteresowany przełożeniem egzaminu, niby dwa tygodnie przed egzaminem można coś takiego zrobić, ale nie rozumiem do końca jak to będzie działało. Wydaje mi się, że wszystkie dokumenty wracają do kandydata i należy ponownie wszystko wysłać. Zastanawiam się co z kasą. Wydaje mi się, że będzie trzeba tylko dopłacić za ponowną kontrolę dziennika. Będę wdzięczny za odpowiedź, jeśli ktoś to już przechodził.

Zmiana terminu egzaminu 2025/07/31 15:58 #25415

• hruboi
  • hruboi Avatar
  • Wylogowany
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Otrzymane podziękowania: 4
Dziś dostałeś termin na 21 sierpień? 
Nie jest czasem tak że termin musi być wyznaczony przynajmniej 6 tygodni przed egzaminem , a w innym przypadku musisz wyrazić zgodę że chcesz przystąpić ? 
Rozporządzenie w sprawie uprawnień coś mi świra 

Zmiana terminu egzaminu 2025/08/01 05:16 #25418

• marekszczepan
  • marekszczepan Avatar
  • Wylogowany
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Otrzymane podziękowania: 202
§ 12. 1. Przewodniczący komisji kwalifikacyjnej wyznacza termin i miejsce przeprowadzenia części sprawdzającej postępowania kwalifikacyjnego w terminie do 30 dni od dnia wszczęcia postępowania kwalifikacyjnego. Sekretarz komisji kwalifikacyjnej powiadamia osobę zainteresowaną o terminie i miejscu przeprowadzenia części sprawdzającej w formie pisemnej w postaci papierowej albo za pomocą środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu art. 2 pkt 5 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2020 r. poz. 344).

2. Termin przeprowadzenia części sprawdzającej postępowania kwalifikacyjnego ustala się na dzień przypadający nie wcześniej niż 6 tygodni od dnia jego wyznaczenia.

3. Za zgodą osoby zainteresowanej wyrażoną w formie pisemnej w postaci papierowej lub za pomocą środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu art. 2 pkt 5 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną dopuszcza się przeprowadzenie części sprawdzającej postępowania kwalifikacyjnego w terminie przypadającym wcześniej niż 6 tygodni od dnia jego wyznaczenia.

Zmiana terminu egzaminu 2025/08/01 21:19 #25423

• koks
  • koks Avatar
  • Wylogowany
  • Banned
  • Banned
  • Otrzymane podziękowania: 8
Jak nie pojawiasz się na egzaminie to do 7 dni po dniu w którym odbył się egzamin przedstaw komisji zasadne usprawiedliwienie i zwracają 80% kwoty

Zmiana terminu egzaminu 2025/08/02 18:10 #25424

• jagron
  • jagron Avatar
  • Wylogowany
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Otrzymane podziękowania: 10
Ja też chciałem przełożyć, rozmawiałem nawet z sekretarzem, ale powiedział, że termin wrześniowy z uwagi na małą liczbę chętnych może się nie odbyć, w związku z czym ustawiają wszystkich na sierpień, żeby wyrobić się w ustawowych terminach, bo postępowanie kwalifikacyjne może trwać max. 4 miesiące. W świetle powyższych okoliczności odpuściłem sobie przekładanie i idę w sierpniu.

• Strona:
  • 1
Czas generowania strony: 0.058 s.