admin@uprawnienia-geodezyjne.pl

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło:
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT:

Sporządzanie innych niż wymienione map i dok. geodezyjnych do celów prawnych 2024/10/08 10:50 #23470

• bakubaku
  • bakubaku Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Otrzymane podziękowania: 11
do map innych można zaliczyć łączenia działek( ale nie lączenie przy biurku tylko z ustaleniami granic itp), dziennik pozytywnie przeszedł weryfikacje

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Sporządzanie innych niż wymienione map i dok. geodezyjnych do celów prawnych 2024/10/08 19:09 #23481

• stahowy
  • stahowy Avatar
  • Wylogowany
  • New Member
  • New Member
  • Otrzymane podziękowania: 1
z tego co kojarze to ustalenie mieście się w innym punkcie :)

Sporządzanie innych niż wymienione map i dok. geodezyjnych do celów prawnych 2024/10/08 19:37 #23482

• bakubaku
  • bakubaku Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Otrzymane podziękowania: 11
podstawa połączenia działek jest  wspólne KW działek oraz spełnienie stand dokładnościowych pkt granicznych by móc wykazać pow do m2( wiec trzeba robić ustalenie), robisz podział tez ustalasz granice, podziały też mieszczą się w innym pkt :j

Sporządzanie innych niż wymienione map i dok. geodezyjnych do celów prawnych 2024/10/09 05:59 #23484

• marcinjaniec
  • marcinjaniec Avatar
  • Wylogowany
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Otrzymane podziękowania: 2
Tez byłem pewien że podstawą połączenia KW jest wspólna księga, dopóki nie dowiedziałem się iż w pewnym starostwie przyjmują połączenie działek w 2 różnych księgach byle by był stan jednolity tj ci sami właściciele i ja już zgłupialem. Prawo powiatowe i gminne różni się od krajowego :) bądź tu mądry 

Ostatnia edycja: przez marcinjaniec.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Czas generowania strony: 0.053 s.